O‘CHIRILGAN FAYLLARNI QAYTA TIKLASHDA EASY RECOVERY DASTURI IMKONIYATLARI - O‘tkirjonovna, Qarshiyeva Dilnoza (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada hozirgi vaqtda dolzarb bo‘lgan muammolardan biri o‘chirilgan faylarni tiklash haqida ma’lumotlar keltiriladi. Easy Recovery dasturi imkoniyatlari va uning afzalliklari, O‘chirilgan fayllarni qayta tiklashda qulayliklari haqida so‘z boradi.