АХЛОҚИЙ ВА ЭСТЕТИК МАДАНИЯТНИНГ СТРУКТУРАВИЙ ЭЛЕМЕНТЛАРИ ВА УЛАРНИНГ ЎЗИГА ХОСЛИГИ - Мадимаровна, Арзиматова Иноятхон (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Мазкур мақолада ахлоқий ва эстетик маданиятнинг таркиби, тузилиши, унинг мураккаб ижтимоий ҳодиса эканлиги, ушбу масаланинг раҳбар кадрлар ахлоқий ва эстетик маданияти муаммоси билан узвий боғлиқлиги, унинг шахс ахлоқий-эстетик камолотидаги аҳамияти ёритилган.