SAVOD O‘RGATISH JARAYONIDA DIDAKTIK O‘YINLARDAN FOYDALANISH ORQALI DARS SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Ollaberganova, Sanobar; Boljon, Sapayeva (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada savod o‘rgatish davri va bu davrda o‘qishga hamda yozuvga o‘rgatish darslarini didaktik o‘yinlar orqali tashkil etish, didaktik o‘yinlarning bola hayotidagi o‘rni masalalari yoritib berilgan.