TIBBIYOT OLIYGOHLARIDA LOTIN TILI FANINI O‘RGATISHDA INTERAKTIV O`QITISH USULLARIDAN FOYDALANISH VA TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Sobirovna , Tuychiyeva Odinaxon (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada lotin tili o‘qitishning bir nechta turlari va talabalarning lotin tili fanini o‘rganish jarayonidagi bir nechta muammolarga yechim topishda mavzularga oid didaktik materiallarning to‘g‘ri tanlay olish qoidalariga oid misollar bayon qilinadi.