TA`LIM TIZIMIDA INNOVATSION TEXNALOGIYALARDAN FOYDALANISH - Hamroqul, Bo‘riyev; Yulduz, Usmonova (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ta’lim - bu bilim, ko‘nikma va o‘rganishni osonlashtiradigan jarayon. Talabalarning muvaffaqiyati o‘qituvchiga va ularni o‘qitishga kiritadigan innovatsion usullarga bog‘liq. Maqolada ta’limdagi innovatsion texnalogiyalar va ularni ta’lim jarayoniga joriy etishning ahamiyati. Innovatsion texnalogiyalardan foydalangan holda ta’lim sifatini oshirish samaradorligi tahlil qilingan.