ЎҚУВЧИЛАРНИНГ ТЕХНИК ҲАРАКАТЛАРИНИ НАЗОРАТ ҚИЛИШ АСОСИДА ЧАҚҚОНЛИК СИФАТЛАРИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ (КУРАШ МИСОЛИДА) - Азимхўжаевич , Исломов Исломхўжа (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Мақолада ўқувчиларда чаққонлик сифатларини ривожлантиришда кураш спорт туридан фойдаланиш, уларнинг техник-тактик ҳаракатларни самарадорлигнии оширишда чаққонлик жисмоний сифатларни ривожлантириш тўпламини жорий этиш, техник-тактик ҳаракатларни оширишда чаққонлик сифатига оид машқларнинг аҳамияти тўғрисида маълумотлар келтирилган.