ЗАМОНАВИЙ ФУТБОЛДА МАЙДОН ЎЙИНЧАРИНИ МУСОБАҚАГА ТАЙЁРЛАШНИНГ ПСИХОЛОГИК УСУЛЛАРИ - Абдумуратович, Султонов Бахтиёр; ўғли, Абдумуродов Фозил Асқар (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ушбу мақолада хозирги кунда бутун дунёда олиб борилаётган илмий тадқиқот ишларида футболчиларнинг юқори стрессли омилларга тез берилувчанлиги ва уларни эмоционал стресс ҳолатларга дош бера олмаслиги ёки бардош бера олишининг сабаблари ва таъсирлари кенг миқёсда ўрганилганлиги ва ўрганиш жараёнларини хозирги замон натижалари тўғрисида сўз борган.