GULJAMOL ASQAROVA SHE’RIYATIDA OBRAZLILIK - Qunduz Rustam qizi, Ibodullayeva (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
mazkur maqolada she’riyatida obraz va obrazlilik, olam va odam munosabatlarining badiiy talqin qilinishi, shakl va mazmun mutanosibligi, tasvir va ifoda uyg‘unligi masalalari G.Asqarova ijodi misolida ilmiy tahlil qilinadi.