DIFFERENSIAL TA’LIMGA O’QUV XONASINI TAYYORLASH METODIKASI - J, O‘sarov. (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
maqolada ta’limning natijadorligini ta’minlashga qaratilgan, sinfxonasiga partalarni joylashtirish va ularga a’lochi, yaxshi, o‘rta va sust o‘zlashtiruvchi o‘quvchilarni o‘tirg‘izish asosida kichik guruhlarni shakllantirishning optimal variantlari bayon qilingan.