BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARDA INNOVASTION PEDAGOGIK FAOLIYATNI SHAKLLANTIRISH PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA - Sevara Xolmurodovna, Djalolova (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada hozirgi zamon o‘qituvchising asosiy fazilatlaridan biri o‘z kasbiga sadoqatliligi, g‘oyaviy e’tiqodliligi, o‘z kasbini sevishi, bu kasbga bo‘lgan cheksiz sadoqat o‘qituvchining boshqa kasb egalaridan ajralib turishi, hamda pedagogik texnologiyalardan foydalanish va o‘quvchilarga yetkaza olish qobilyatlari haqida tavsiyalar berilgan.