ADABIY TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA UZVIYLIK VA UZLUKSIZLIKNI TA’MINLASHDA INNOVATSION YONDASHUV VA UNING O‘ZIGA XOS JIHATLARI - Аxmedov Furqat Qo‘ldashevich; Olimov Аlisher Isakovich (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Maqolada taʼlim jarayonida innovatsion texnologiyalarning roli va bo‘lajak jismoniy tarbiya o‘qituvchilarini kasbiy bilimlarini oshirish uchun bugungi kun talablaridan kelib chiqgan holda foydalanish uchun zaruriy dasturiy vositalar jumladan maxsus mobil ilovalar yaratishning zaruriyati o‘rganilgan.