MAKTABDA FIZIKA PLATFORMASI YORDAMIDA OPTIKA BO‘LIMINI O‘QITISH METODIKASI - Xoliqov Qurbonboy To‘ychiyevich; Asrarov Shuhrat Abbosovich; Duvlayev Komil Abdirashidovich (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Ushbu maqolada fizikaning optika bo‘limini o‘qitishda raqamli texnologiyalardan foydalanib virtual namoyish va tajribalarni o‘tkazish borasida olib borilgan ishlar natijasi qisqacha bayon qilingan.