TYPES OF APPROACHES TO STUDYING PRAGMALIGUISTICS - Dusmetova Maksuda Matnazarovna; Dusmetova Saodatjon Murodovna (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Ushbu maqolada pragmalingvistikani o‘rganishdagi bir qancha metodlar hamda uning lingvistikaning boshqa tarmoqlari bilan aloqadorligi atroflicha o‘rganiladi va tahlil qilinadi