“SOTUVCHI-XARIDOR” MUNOSABATLARINING IQTISODIY-PSIXOLOGIK TAVSIFI - Dilmurod Safarov Xalimovich (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Ushbu maqolada “Sotuvchi-xaridor” diadasi munosabatlar sotuvchi bilan xaridor munosabatlari, marketing psixologiyasiga oid ilmiy manbalari, bugungi kun xaridorining xulq-atvor mohiyatini anglash, iste’molchilar xulq-atvorini tushunishda tegishli bilim sohalarini ochib berilgan.