ITALYAN TILIDAGI QISQARTMALARNI O‘RGATISHDA ZAMONAVIY USUL VA VOSITALAR - Zarina Pardayeva (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Mazkur maqolada italyan tilida uchraydigan ayrim qisqartmalar xususida so‘z boradi. Bu qisqartmalarni qanday tarzda sodda va tezda o‘zlashtirish mumkinligiga to’xtalib o‘tiladi. Bir nechta qisqartmalar misol tariqasida keltirib o`tilgan.