ONA TILI DARSLARIDA INTERFAOL USULLARDAN FOYDALANISH TA’LIM SIFATINI OSHIRUVCHI OMILDIR - Durdona Yunusova Axtamovna; Mehribon Salimova Samijonovna (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Maqolada interfaol usullarning turlari tahlil qilinadi va bu usullar ta’lim jarayonida darslarning mazmunini, sifatini boyishiga, o‘quvchilarning tashabbuskorligiga, yangiliklarni tezkor qabul qilishiga samarali ta’sir ko‘rsatilishi aniqlanadi.