UMUMTA’LIM MAKTABLARI VA AKADEMIK LISEYLARDA FIZIKANI O‘QITISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH MASALALARI TO‘G‘RISIDA - Mo‘min Qodirov; Odil Ochilov; Erkin Voxidov (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2020)
Mazkur maqola akademik litsey va umumta’lim maktablarida fizika fanini o‘qitishning bugungi holati, fizika fanini o‘qitishni sifat va samaradorligini belgilovchi omillar, ularni takomillashtirish masalalariga bag‘ishlangan