TAʼLIM SIFATINI BAHOLASH BOʻYICHA XALQARO TAJRIBALARNI OʻRGANISH - Nigina Sadikova (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Maqolada taʼlim sifatini baholash boʻyicha xalqaro tajribalar borasida , ilg’or xorijiy tajribalarni o’rganish fikr yuritiladi.