O‘QUVCHILARNI ZAMONAVIY KASBLARGA YO’NALTIRISHNING O’ZIGA XOS JIHATLARI - Saodat Raxmonova (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
ushbu maqolada bugungi kunda o‘quvchilarni zamonaviy kasblarga yo‘naltirish sohasida amalga oshirilayotgan islohotlar,shuningdek, o‘quvchi yoshlarni zamonaviy kasblarga yo‘naltirish zaruriyti tahlil qilingan