TEXNOLOGIYA DARSLARI SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA AXBOROT– KOMMUNIKATSION TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Fariza Qodirova (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Ushbu maqolada texnologiya darslarini o‘qitish samaradorligini oshirishda axborot kommunikatsion texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati bayon qilingan.