BOSHLANG‘ICH SINF MUSIQA MADANIYATI DARSLARIDA MULTEMEDIYADAN FOYDALANISHNING SAMARALI YO‘LLARI - Nabiyev Ismat (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf musiqa madaniyati darslarida multemediyadan foydalanishning samarali yo‘llari va musiqa faoliyatini tashkil etishda zamonaviy axborot texnologiyalarning o‘rni haqida fikrlar bildirilgan.