KUNDALIK RAQAMLI TA’LIM PLATFORMASI – TA’LIMNI MODERNIZATSIYA QILISHNING ENG SAMARALI VOSITASI - Dilrabo Hayitova (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Kundalikning asosiy maqsadlaridan biri – byurokratiya darajasini pasaytirish va ta’limni yanada sifatli, arzon va ijodiy qilishdan iborat. Buning natijasida bolalar materialni yaxshiroq o‘rganadilar, yozilgan uy vazifalarini tekshirish, otaonalarning o‘qituvchilarga qo‘ng‘iroqlari va hakozo kabi «maishiy» muammolar hajmi kamayadi, o‘qituvchiga ham mazkur platforma «yordamchi» bo‘ladi.