BIOLOGIYA FANINI O‘RGATISHDA AXBOROT-KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARI O‘RNI VA VAZIFALARI - Tozagul Badalova (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Ushbu maqolada biologiya fanini o‘rgatishda raqamli ta’lim manbalari, multimedia taqdimotlari, internet manbalari, elektron entsiklopediyalar, didaktik materiallar va video va audio materiallarni o‘rni va vazifalari keltirilgan. Biologiya fanida axborot-kommunikatsiya texnologiyalari foydalanish dars jarayonini samarali borishini taminlashi ko‘ratilgan