O‘QITUVCHI–O‘QUVCHI MUNOSABATLARIDA O‘QITUVCHINING KOMMUNIKATIV KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH - Gulchexra Fayzullayeva; Nilyufar Shukurova (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Ushbu maqolada o‘qituvchining kommunikativ ko‘nikmalarini rivojlantirish mohiyati hamda o‘qituvchi–o‘quvchi munosabatlarini muvofiqlashtirish borasidagi tavsiyalarning ahamiyati yoritilgan.