PEDAGOGIKA KOLLEJI RAHBARINING FAOLIYATI SAMARADORLIGINI TA'MINLOVCHI BOSHQARUV KOMPETENTSIYASI - Shaxlo Sharipova Sadullaevna (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Maqola zamonaviy menejmentning dolzarb muammolaridan biri rahbar kadrlarda boshqaruv kompetentsiyalarini rivojlantirishga bag‘ishlangan. Bunda rahbar kadrlarning faoliyati samaradorligini ta'minlovchi omil sifatida boshqaruv kompetentsiyalari tahlil qilingan