KASBIY RIVOJLANISH INDIVIDUAL TA’LIM TRAYEKTORIYASINI TUZISH VA UNI AMALGA OSHIRISHNING PEDAGOGIK XUSUSIYATLARI - Eldor Xudoyberdiyev (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Mazkur maqolada pedagogning kasbiy rivojlanish individual ta’lim trayektoriyasini tuzish usullari, tuzishda yuzga keladigan muammolar, trayektoriya loyihasini tuzishda SMART maqsadlar qo‘yish, uni amalga oshirishning metodik jihatlari tahlil qilingan.