O‘QITUVCHI KASBIY STANDARTLARINI TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISHDA MEDIASAVODXONLIKNING ROLI VA AHAMIYATI - Dilnoza Qarshiyeva (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Ushbu maqolada hozirgi vaqtda dolzarb bo‘lgan muammolardan biri mediasavodxonlikni oshirish, axborot bilan ishlash kompetensiyalarini rivojlantirish yo‘llari va mohiyati haqida so‘z yurutiladi. Ijtimoiy tarmoqlardan to‘g‘ri foydalanish, faollikni oshirish vositalari haqida ma’lumot berilgan.