KREATIV YONDASHUV ASOSIDA O`QUV DASTURLARI VA O`QUV MANBALARINI YARATISH - Latifa Qorayeva Zarifovnova (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Ushbu maqolada yangi o’quv dasturlari va o’quv materallarini tayyorlashda o’qituvchining kreativ go’yalarga tayangan holda amalaga oshirish, ta’lim sifatini oshirishda keng ahamiyat kasb etishi to’g’risiida fikr yuritilgan.