TA’LIM JARAYONIDA KASBIY STANDARTNI TASNIFLASH - O‘tkir Utanov; Shuhrat Shukurov (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Mamlakatimizda bugungi kunda kelajak ta’limini rivojlantirish bo‘yicha qator ishlar amalga oshirilib kelinmoqda. Ta’lim-tarbiya jarayoniga qaratilayotgan bunday islohotlar albatta o‘z samarasini ko‘rsatishi muqarrar. Ayniqsa ta’lim-tarbiya jarayonida pedagog xodimlar kasbiy standartini ishlab chiqish va uni amaliyotga joriy ko‘zlangan maqsadlarga erishishga zamin yaratadi