YOSHLАRDА SOGʼLOM TURMUSH MАDАNIYATINI RIVOJLАNTIRISH JАRАYONLАRIDА ULАRNI MUSTАQIL HАYOTGА TАYYORLАSHGА MILLIYHUDUDIY YONDАSHUV - Kamoliddin Аstanaqulov Maxkamovich (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2021)
Ushbu maqolada yoshlarda sogʼlom turmush madaniyatini rivojlantirish jarayonlarini takomillashtirishda etnik va tizimli yondashuv mexanizmlarini ishlab chiqishning nazariy asoslari berilgan.