O`RTA UMUMIYTA’LIM MAKTAB O‘QUVCHILARI UCHUN «PARONIMLARNING IZOHLI LUG‘ATI»NI TUZISH TAMOYILLARI - Faxritdinovna, Tursunova Ozoda (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
O`RTA UMUMIYTA’LIM MAKTAB O‘QUVCHILARI UCHUN «PARONIMLARNING IZOHLI LUG‘ATI»NI TUZISH TAMOYILLARI