YOSH GANDBOLCHI MUTAXASSISLARNI TAYYORLASHNING PEDAGOGIK ASOSLARI - qizi, Abduyeva Sitorabonu Savriddin (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada gandbol mutaxassisining talabalar bilan ta’lim jarayoniga tayyorligini namoyon etish maqsad, vosita, natija sifatida tasvirlanishi mumkin. Maqsad tayyorgarlik insonning ijtimoiy faollik vazifasi bo’lib, shaxsning faoliyatiga ijobiy munosabatda bo’lishiga va uning samaradorligini ta’minlashga qaratilgan.