ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА ТАЛАБАЛАРНИНГ КАСБИЙ - ПЕДАГОГИК КОМПЕТЕНЦИЯСИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Облақуловна, Эрназарова Гулнора (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
ушбу мақолада олий таълим муассасаларида талабаларнинг касбий- педагогик компетенциясини халқаро таълим дастурлари талаблари асосида шакллантириш, замонавий ўқитиш технологияларидан фойдаланиш, таълим технологияларидан фойдаланиб дарсларни тўғри ташкил этиш, ҳамкорлик қилиш, дарсдан кейинги фаолият, лойиҳалаш ва мустақил ишлаш фаолиятида иштирок этиш,таълим жараёнида талабанинг ижодкорлик имкониятларини ривожлантириш масалалари ёритилган.