“OILAVIY BOLALAR UYLARI” BOSHLANG‘ICH SINF YOSHIDAGI TARBIYALANUVCHILARIDA VATANPARVARLIK TUYG‘USINI MILLIY G‘URURNI SHAKLLANTIRISH ASOSIDA TARBIYALASH - Karimova, B. X. (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Mazkur maqolada “Oilaviy bolalar uylari” tarbiyalanuvchilarida vatanparvarlik tuyg‘usini milliy g‘ururni shakllantirish asosida takomillashtirishga erishish mumkinligi haqida fikrlar bayoni keltirilgan.