TEXNIKA OLIY TA’LIM MUASSASALARI TALABALARIDA TEXNOLOGIK DETERMINIZM KONSEPSIYASI ASOSLARIGA DOIR BILIMLARNI TAKOMILLASHTIRISHDA TAJRIBA-SINOV ISHLARINI TASHKIL ETISHNING MAZMUNI VA METODIKASI - o‘g‘li, Obidov Jamshidbek G‘ayratjon (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Mazkur maqolada texnika oliy ta’lim muassasalari talabalarida texnologik determinizm konsepsiyasi asoslariga doir bilimlarni takomillashtirishda tajriba-sinov ishlarini tashkil etishning mazmuni va metodikasi, ta‘lim sifati va samaradorlikka erishishda tajriba sinov-ishlarining ahamiyati, tajriba sinov-ishlarining ta’kidlovchi, asoslovchi va shakllantiruvchi bosqichlarni o‘z ichiga olganligi keltirilgan.