OILADA OʻSMIRLARNI HAYОTGA TAYYОRLASHNING PSIXOLOGIK IMKONIYАTLARI - Xomidovich, Xaydarov Sherzodbek (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Oʻsmir yoshidagi o‘g‘il-qizlarni oilaviy hayotga tayyorlashning psixologik imkoniyatlari, zamonaviy oilaning muhim vazifalari misolida yoritib o‘tilgan. Oilaviy munosabatlarning mustahkam bo‘lishida yoshlarni oilaga tayyorlash muhim masalalardan ekanligi keng qamrovda ta’kidlab o‘tilgan.