UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTAB DIREKTORLARINING BOSHQARUV FAOLIYATINI BAHOLASHNING TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDAGI AHAMIYATI - qizi, Sultonova Lobarxon Abdunosir (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktab direktorlarining boshqaruv faoliyatini baholashning ta’lim sifatini oshirishdagi ahamiyati hamda mexanizmlari haqida fikr yuritilgan.