IJTIMOIY KOMMUNIKATSIYALARNING INSON VA JAMIYAT HAYOTIDAGI OʻRNI - Toshniyozovich, Ibragimov Jahongir; qizi, Amonova Dilnoza Shermat (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Maqolada jamiyat mavjudligi, yaxlitligi, taraqqiyotining asosi sifatida ijtimoiy kommunikatsiyalarning oʻrni, Ijtimoiy kommunikatsiyalarni yaratilishi, profilaktikasi, himoyasi va sogʻlomlashtirish haqida fikr yuritiladi.