KICHIK YOSHDAGI O‘QUVCHILARNI TA’LIM OLISHGA IJOBIY MOTIVATSIYASINI SHAKLLANTIRISH - Baxronovna, Raximqulova Maxbuba (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Maqolada kichik yoshdagi past o‘zlashtiradigan o‘quvchilarni ta’limga qiziqtirish, ularni rivojlantirishda motivatsiya orqali shakllantirishning muhim omillari haqida, past o‘zlashtiruvchi o‘quvchilar bilan ishlashda zamonaviy texnologiyalar haqida fikr yuritilgan.