“Alpomish” dostoni orqali o‘quvchi-yoshlarda shaxs jismoniy barkamolligini shakllantirish masalalari - Donakulovich, Kobilov Sobir (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Maqolada “Alpomish” dostoni orqali o‘quvchi-yoshlarda jismoniy barkamollik va ma’naviy-axloqiy sifatlarni shakllantirish masalalari yoritilgan.