O‘QUVCHILARNI O‘RGANISHGA O‘RGATISH DAVR TALABI - Iskandarovna, Kuldasheva Xurshida (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada maktablarda dars o‘tish, o‘quvchilarni darsga qiziqtira olish, o‘quvchilarni o‘rganishga o‘rgatish haqida ma’lumot berilgan.