BOSHLANG‘ICH TA’LIM SIFATINI YANADA YAXSHILASHDA O‘QITUVCHI OLDIDAGI VAZIFALAR - qizi, Xoshimova Zarnigor Shavkat (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqola boshlang‘ich ta’lim sifatini oshirish va boshlang‘ich ta’lim sifatini yanada yaxshilashda o‘qituvchi oldidagi vazifalar haqida aytib o‘tilgan.