IQTIDORLI BOLALARNI ANIQLASHDA PEDAGOGNING O‘RNI - Maksuda, Dusmetova (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Maqolani yozilishidan asosiy ko’zlangan maqsad iqtidorli bolalarni aniqlashda nimalarga e’tibor berishimiz ta’kidlab o’tilgan.