BIOLOGIYA DARSLARI SAMARADORLIGINI TA’MINLASHDA O‘QITISH SHAKLLARINING AHAMIYATI - To‘lkunovna, Xashimova Xadiqaxon (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida biologiya fanini o‘qitish shakllarining samarali usullari bayon qilingan. Unda o‘qitishning asosiy shakllaridan foydalanish orqali biologiya darslari samaradorligini ta’minlash yo‘llari keltirilgan.