ШАХСНИ ШАКЛЛАНИШИ ВА РИВОЖЛАНИШИДА ИННОВАЦИОН ТАЪЛИМ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Ахмедова, М. Т.; Деҳқонова, М. Ў. (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ушбу мақолада муаллифлар томонидан инновацион таълим технологиялари асосида шахсни шаклланиши ва ривожланишида ўқувчиларни дарс жараёнида, дарсдан ташқарида турли адабиётлар, матнлар билан ишлаш, ўрганилган материалларни ёдда сақлаб қолиш, сўзлаб бера олиш, ўз фикрини мустақил баён этиш, дарс жараёнида барча ўқувчиларни баҳолаш имконияти борлиги ва аҳамияти ҳақида фикрлар баён этилган.