GEOGRAFIYA DARSLARIDA KVEST TEXNOLOGIYALARINI QO‘LLASHNING AFZALLIKLARI - Samyayev, A.Q.; Qodirov, J.A. (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada xalq ta’limidagi islohatlar, interfaol metodlar, Kvest texnologiyasi, texnologiyaning darslarda qo ‘llashning afzalliklari haqida ma’lumotlar keltirilgan.