TASVIRIY SAN’AT FANI DARSI ORQALI O‘QUVCHILARING QIZIQISHINI ANIQLASH - Muxtorovna, Yaxshiboyeva Nafisa (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinfda tasviriy san’at darslari orqali o‘quvchilarning psixologiyasini kashf etish, ularning ranglarga qiziqishini aniqlash orqali ularda ijodkorlikni, ijobiy xislatlarni shakllantirish mumkinligi haqida ma’lumot beriladi.