ТАЛАБАЛАР КОГНИТИВ МУСТАҚИЛЛИГИНИ ФАОЛЛАШТИРИШ УСУЛ ВА ВОСИТАЛАРИ ХАҚИДА - Бекпулатович, Абдурахмонов Жасур (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ушбу макола талабалар когнитив мустакиллигини фоллаштириш усул ва воситалари хакида маълумот беради хамда тадкикотимизда диагностика педагогика фанига, яъни “педагогик диагностика” га нисбатан кизикиш уйготади.