MAKTABGACHA TA’LIMDA INKLYUZIV TA’LIM TIZIMI - Abdulhamid qizi, Abdullayeva Gulsanam; Boymurod qizi, Nurullaeva Shahzoda; Salaydin qizi, Sulaymonova Hosiyat (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ushbu maqolada mamlakatimizda joriy qilinayotgan yangi ta’lim tizimi ya’ni inklyuziv ta’lim tizimining takomillashuvi, va bu ta’lim tizimi maktabgacha ta’lim tashkilotlarida ham joriy qilinganligi, inklyuziv ta’lim tizimini rivojlantirish maqsadida yangi qaror va farmonlar qabul qilinib, vazifalar yuklatilganligi haqida so‘z boradi.