ВАСИЛИЙ АФАНАСЬЕВИЧ ШИШКИННИНГ АФРОСИЁБ ВА ВАРАХША ЁДГОРЛИКЛАРИДАГИ ИЗЛАНИШЛАРИ - Юлдашев, Ж.Ж (INTEGRATION OF SCIENCE, EDUCATION AND PRACTICE. SCIENTIFIC-METHODICAL JOURNAL, 2022)
Ушбу мақолада таниқли археолог В.А.Шишкиннинг ҳаёт йўли ва илмий фаолияти, унинг археологик тадқиқотлари натижалари, Афросиёб ва Варахша ёдгорликларидаги изланишлари, мана шундай археологик қазишма ишлари натижалари Ўзбекистондаги Бухоро ва Самарқанд каби шахарларнинг навқирон ёшда эканлигини кўришимиз мумкин.